Den perfekta basgarderoben som kan göra underverk för din vardag

Att ha en välorganiserad garderob med rätt plagg för din vardag kan göra en stor skillnad i ditt liv. En basgarderob består av tidlösa och mångsidiga plagg som kan mixas och matchas för olika tillfällen. Här är några tips för att skapa en basgarderob som passar perfekt för dig.

Snygga och funktionella plagg för ett flexibelt liv

Satsa på klassiska plagg och undvik trender som kommer och går. På så sätt kan du använda dina kläder under lång tid utan att behöva byta ut dem.

När du bygger din basgarderob är det viktigt att ha några grundplagg som kan användas som bas för olika outfits. Det finns en mängd fräscha plagg på BYIC som passar perfekt för den smarta garderoben. Några nyckelplagg som är bra att ha i garderoben är en vit skjorta, en svart kavaj, en enkel svart klänning och ett par snygga och bekväma jeans. Välj en modell som är bekväm och passar din kroppsform. Kombinera med en enkel t-shirt eller blus för en avslappnad men stilren look. Fungerar både till vardags och till mer formella tillfällen. En flexibel vardagsgarderob innehåller även en bra jacka som fungerar under flera årstider. En lättviktsjacka i en neutral färg anpassar sig perfekt till olika väderförhållanden. Välj en modell som är både snygg och funktionell med exempelvis fickor och justerbara detaljer.

Sedan har vi skorna. Satsa på multifunktionella och fräscha skor som passar flera tillfällen. Välj exempelvis ett par sneakers, ett par schyssta stövlar och ett par ballerinaskor så har du redan här oändliga möjligheter att kunna skapa och matcha flera olika stilar. kombinera med allt från klänning till jeans. Låt humöret och ändamålet styra!

Trolla och mixa med härliga accessoarer

Sedan har vi den viktiga kryddan i din smarta basgarderob, alias accessoarerna! Styr dina basplagg med de rätta smyckena för olika tillfällen. Då kan du genast förändra en hel look. Även ett snyggt bälte, en väska som rymmer allt du behöver samt några smycken i olika färg och form kan verkligen lyfta en enkel vardagsoutfit och göra den både mer personlig som festlig. Tillsammans med dina basplagg kan läckra smycken med färger som bryter av eller som glimrar glamouröst, göra dig till kvällens drottning på nolltid. Hemligheten är alltså att välja plagg som både är snygga och funktionella som passar en flexibel vardag. Satsa på basplagg som kan kombineras på olika sätt och lek med accessoarer.

Kom ihåg det allra viktigaste som är att du ska trivas och känna dig bekväm. Kläderna ska smälta samman med både ditt yttre och inre för att de ska kunna lysa upp just dig. Trivs du så syns det för då blomstrar din utstrålning!